XIC
Passeig Roman Fabra 19 08320 - EL MASNOU
Tel: 93 540 37 93
xic@xicmasnou.com

EL RACO XIC

Aquesta secció vol ser un nexe entre els 20 anys d’experiència de XIC i els nostres clients i usuaris d'aquesta pàgina web. Hem creat un espai on podreu preguntar tot allò que us interessi sobre el mon de les mascotes o sobre els nostres serveis, doncs a XIC estan totes les respostes.

Vols fer una pregunta?, doncs fes clic aquí.

Les vostres preguntes

Tinc un Yorkshire de 6 anys i un cadell de Labrador, poden menjar el mateix pinso?

Com puc prevenir la infestació de puces del meu gatet?

Es pot posar gespa artificial al terra de les gàbies dels hàmsters o conills nans?


Les nostres respostes

Tinc un Yorkshire de 6 anys i un cadell de Labrador, poden menjar el mateix pinso?
En principi no es el més aconsellable ja que les necessitats nutricionals varien segons l’edat, el nivell d’activitat, la raça o les sensibilitats específica. A Xic trobaràs una selecció de les millors marques de pinso (Royal Canin, Eukanuba, Affinty, Pro Plan, Nutro, Hill’s) pensades per satisfer totes les necessitats nutricionals dels seus gossos.


Com puc prevenir la infestació de puces del meu gatet?
La infestació de puces es un dels problemes més freqüents en el gat. L’estació de puces va des de el mes d’abril fins novembre. Tot i que actualment pot ser un problema tot l’ant degut a la calefacció de les llars i al canvi climàtic. Tenen una enorme capacitat de multiplicació, així doncs, una sola puça pot originar 20 noves puces al dia i fins a 1500 al final de la seva vida. Per tal d’evitar que la teva mascota s’infesti cal fer un tractament preventiu amb antiparasitaris. A Xic trobaràs la solució (pipetes, esprais, polvoritzadors, collars, xampús) per acabar amb les puces i les paparres de la teva mascota.


Es pot posar gespa artificial al terra de les gàbies dels hàmsters o conills nans?
Tot i que pot ser molt decorativa, esta totalment desaconsellat. La gespa artificial pot ser tòxica ja que son animals que utilitzarien la gespa per fer el jaç. Així es recomana utilitzar virostes de fusta i/o sorra esterilitzada (la mateixa que s’utilitza pels gats). Son els materials més higiènics i absorbents alhora que son adequats per fer el jaç.